Prototyping

Testen, ontwerpen en proefstuk maken
Clickdemo's zijn uiterst geschikt om interactie na te bootsen. Ik beschik over de kennis en vaardigheden om clickdemo’s en prototypes voor usability tests te leveren.

Clickdemo userstorie KNMP

Ik heb ruime ervaring met het opzetten van klikbare prototypes voor complexe applicates en websites. Bij het ontwikkelen van een klikbaar prototype laat ik mij niet beperken door één techniek. Afhankelijk van de opdracht bepaal ik welke toepassing ik ga gebruiken. Ik heb de keuze uit Axure, Adobe Fireworks of html prototyping frameworks als Foundation.

De klikbare prototypes worden ingezet bij het testen met de gebruikersgroepen in gebruikersonderzoeken. Het maken van een klikbare prototype gaat vaak in sterk overleg met een usability en of visual designer. Gezamenlijk wordt bepaald welke userstories en usersflows worden uitgewerkt om in de demo uit te werken.

De volgende prototyping expertise heb ik te bieden?

  • Axure clickdemo’s
  • adobe fireworks
  • html/css mockups bouwen
  • Foundation en Bootstrap

In mijn portfolio zijn diverse projecten te vinden waarin ik uitgebreide prototypes heb gemaakt in de bovenvermelde clickdemo toepassingen zoals Axure, Fireworks en Foundation.

Een educatieve tool voor het onderwijs

digitale nieuwscollage

Conversie & Strategie

digitale nieuwscollage

Een responsive design bouwen

digitale nieuwscollage
Meer portfolio werk zien?

Bekijk meer