Webdevelopment

Programmeren, realiseren en beheren
Of het nu gaat om een Wordpress, Drupal of Jekyll gebasseerde website, ik heb de kennis en ervaring in huis om degelijke sites te bouwen. Ik beperk mij niet tot één techniek en streef voortdurend naar het verbeteren en uitbreiden van mijn technische kennis.

Responsive design

Dankzij mijn uitgebreide kennis over Responsive design ben ik in staat om te bepalen welke techieken het beste gebruikt kunnen worden afhankelijk van het budget. Ik heb veel ervaring met Bootstrap en Foundation om snel een responsive design grid te maken aan de hand van een design te leveren. Ik houdt er daarbij ook rekening mee dat een website altijd goed werkt op tablets, iPhones en Android toestellen.

Responsive webdesign

Wordpress development

Bij het bouwen van een wordpress gedreven site kan ik goed inschatten, afhankelijk van de wensen en het budget, welke aanpak gewenst is. Ik ben instaat om bestaande Wordpress thema’s uit te breiden met behulp van een Child-theme. Kleuren en fonts worden aangepast aan de wensen. Ook heb ik de expertise in huis om een Wordpress thema from skretch te maken. Ik bouw dan bijvoorbeeld custom-posts of plugins afhankelijke van de wensen van een website.

Static framework development

Door de sterke opkomst van mobiele datagebruik is het bekijken van een website op een smartphone in populariteit toegenomen. Hierdoor zijn statische websites met ultra snelle inlaad tijd steeds populairder. Ik heb heb uitgebreide kennis van Jekyll. Een webtechnologie waarmee je relatief snel een statische website kunt opzetten. Het is in feite hetzelde als Wordpress maar dan zonder database en terugkerend onderhoud.

Front-end development skills

De volgende Frontend development expertise heb ik te bieden?

  • Html(5)
  • Javascript, Jquery
  • Sass, Compass
  • Stephen Hay’s Responsive design workflow

Een educatieve tool voor het onderwijs

digitale nieuwscollage

Conversie & Strategie

digitale nieuwscollage

Een responsive design bouwen

digitale nieuwscollage
Meer portfolio werk zien?

Bekijk meer